Fredagsmys

Varva ner, och gör en mjuklandning efter en lång vecka. Ta med barnen och inled helgen med mysig gemenskap i Åkersberga kyrka. Ring 08-540 845 02 och anmäl er.

Fredagsmys med middag för hela familjen

24 januari kl. 15.00–18.00

Varva ner och gör en mjuklandning efter en lång vecka. Kom hela familjen och inled helgen med mysig gemenskap i Åkersberga kyrka på Bergavägen 13. Aktiviteter, samvaro och middag för hela familjen.

Bordet står dukat kl. 17.00. Kostnad 20 kr/vuxen, fritt för barnen.
Om ni vill äta med oss, ring 08-540 845 02 och anmäl er senast kl. 12.00 samma dag.

Kommande fredagsmys: 21 februari, 6 mars, 24 april

Kerstin Wessberg

Svenska kyrkan i Österåker

Barn & ungdom, Teamledare barn och ungdom

Välkommen till en gudstjänst eller barnkörkonsert som välkomnar alla åldrar men låter barnen vara i fokus.

Mässa & musik för barn och familj

Ljusmässan kallas också för Kyndelsmäss, varför heter det så? Vi gör en upptäcktsfärd i kyrkan och utforskar den med hjälp av ljus och mörker. Välkomna lördagen den 1/2 klockan 16.00 till Östra Ryds kyrka. För barn i åldern 4 år och uppåt i vuxens sällskap.

Barnens ljusmässa

Vi skapar och är kreativa i olika material och arbetar
både små och stora.

Skapargrupper

Vi skapar och är kreativa i olika material och arbetar utifrån olika teman. Hitta ditt kreativa utrymme utifrån ditt behov av att uttrycka dig. Välkommen till skapargrupper för både små och stora.