Foto: Eva Eriksson

Gideå -Trehörningsjö församling

Välkommen till Gideå-Trehörningsjö församling. Vill du besöka oss finns vi på följande adresser: Gideå kyrka och församlingshemmet: Bergforsvägen 44, Postnummer: 896 93 Gideå Trehörningsjö kyrka: Kyrkbyn 185, 890 54 Trehörningsjö

En skylt för mötesplats på en väg i skogen.

Mötesplatser i Gideå Trehörningsjö

Svenska kyrkan erbjuder en bred verksamhet

Konfirmation i Gideå och Trehörningsjö

För dig som går i 8:an och vill vara med om en rolig och lärorik tid tillsammans med andra i din ålder!

Exteriörbild av Trehörningsjö kyrka med grönskande bakgrund.

Kyrkor och lokaler

I Gideå Trehörningsjö församling finns två kyrkor och två församlingshem.