Foto: Ikon

Dopklänningar som hänger på galgar.

Dop

Efter en lång väntan har ett nytt liv kommit till världen. Välkommen att fira dop i någon våra av församlingar.

Ungdomar vid en sjö, som tillsammans gör ett hopp, klädda i vita konfirmandkåpor

Konfirmation handlar om de stora frågorna – tro, liv och kärlek.

Två vigselringar i silver

Vigsel och välsignelse

Ni har funnit varandra. Att gifta sig är en av livets viktigaste och gladaste händelser och i vigselgudstjänsten får ni bekräfta er kärlek till varandra! Kanske är ni redan gifta och vill ha en kyrklig välsignelse över ert äktenskap.

Begravning

Att ta farväl av en närstående är svårt och tungt. Det ofattbara blir bara glimtvis verkligt när någon som vi älskar dör. Att samlas till begravningsgudstjänst: familj, släkt, vänner och andra nära, är ett sätt att gemensamt stötta varandra och hämta kraft ur minnen av den som gått bort.