Kyrka i tegel, vid en

Örnsköldsviks församling

Välkommen till Örnsköldsviks församling. Vill du besöka oss finns vi på följande adress: Församlingshemmet: Storgatan 29 F och Storgatan 29 H, 891 34 Örnsköldsvik Örnsköldsviks kyrka: Storgatan 29 H

Personal Örnsköldsviks församling

Kontakta gärna oss. Här hittar du alla anställda.

Ett barn gapskrattar i sin mammas knä.

Barn & familj i Örnsköldsviks församling

Hänga med kompisar, sjunga i kör, leka, pyssla och lära sig mer om bibeln. Det finns mycket kul att göra för barn i vår församling. Är du hemma med barn finns Liten & Stor där du och ditt barn får umgås och leka med andra.

En orgel fotad ovanifrån.

Musikverksamhet i Örnsköldsviks församling

Musiken i kyrkan ger uttryck till glädje och gemenskap. Det finns någonting för alla. Det viktigaste är att du vill sjunga tillsammans med andra, oavsett om du sjungit i kör förut eller om det är någonting helt nytt. Kom, sjung och ha roligt!

En röd folkvagn med blommor på och som har dörrarna öppna.

Bagageloppis på Vikingavallen

Bagageloppis och folkfest med fynd, fika och varmkorv. Lördag den 20 augusti kl 11:00-13:00

En grusväg mellan två åkrar. I vägkanten står en blå skylt med bokstaven M för mötesplats.

Mötesplats

Aktivträffar för daglediga, sopplunch, Liten & Stor, samtalskvällar m m

Två kvinnor bredvid varandra, en diakoniassisten och en präst.

Sjukhuskyrkan -andlig vård i vården

Ibland rår vi inte över livet. Det är skört, det är sårbart. Sjukhuskyrkan finns som en samtalspart – öppen för alla, patienter, närstående och personal. Med oss kan du dela alla dina tankar om livets mening, glädje, sorg, oro och smärta, både till kropp och till själ, i vilken situation du än befinner dig i just nu.

Mötesplats

Aktivträffar för daglediga, sopplunch, Liten & Stor, samtalskvällar m m

En person överräcker en matkasse till en annan person

Utdelning av matkassar

en hjälp för ekonomiskt utsatta, tisdagar och torsdagar kl 16:00.

En skylt på en dörr med texten Kyrkan öppen välkommen in.

Resurscentrum

Här finns stöd och hjälp för dig som är ensam, hemlös eller på annat sätt befinner dig i en utsatt livssituation.

Två kvinnor som håller fram fika. En kvinna med en kaffekanna och en kvinna med ett kakfat.

Café Kyrkbacken

Välkommen till Café Kyrkbacken, Örnsköldsviks församlings hemtrevliga café. Öppet helgfria vardagar 9:30-15:00

En stor tegelbyggnad med stora fönster.

Kyrktuppens förskola

Kyrktuppens förskola har funnits sedan 1992 och verksamheten bedrivs i Sörlidens församlingsgård.