Arnäs församling

Välkommen till Arnäs församling. Vill du besöka församlingshemmet och Arnäs kyrka finns vi på följande adress: Prästbordet 100, 891 55 Arnäsvall

En liten pojke i vit skjorta och grön fluga doppar sina fingrar i dopfuntens vatten.

Vi bjuder in till dop -där allt är förberett

Den 27 augusti är det dopdag i Arnäs kyrka.

Två flickor leker med dockorna i julkrubban.

Barn- och ungdomsverksamhet

Vi erbjuder verksamhet för alla åldrar, här hittar du information om de olika grupperna

Musikverksamhet i Arnäs församling

Hos oss finns musikverksamhet för alla åldrar, allt ifrån att spela orgel till att sjunga i kör. Här hittar du information om de olika körerna och om orgelundervisning.

En grusväg mellan två åkrar. I vägkanten står en blå skylt med bokstaven M för mötesplats.

Mötesplatser

Silverglans, Mat & Prat, Liten och stor och mycket mer.

Retreat & Meditation

Under de senaste åren har retreat med personlig vägledning blivit allt mer efterfrågad i vårt land. Behovet av tystnad och egen tid ökar, likaså längtan efter andlig fördjupning.

Samtal och stöd

När något inte blev som man hoppades eller livet kört ihop sig kan det vara skönt att ha någon att vända sig till. Kyrkan finns här för dig genom hela livet, i med och motgång.

Kyrka och församlingshem

En presentation av församlingens lokaler hittar du här.