Foto: Petra Pezibear

Träffa Svenska kyrkan på sportlovet i Örebro

Nyhet Publicerad Ändrad

Under sportlovet vecka 8 bjuder Svenska kyrkan in till sportlovskul på öppen förskola i Adolfsbergs kyrka, Längbro kyrka och Mosjö kyrka. Vi finns också på plats med kostnadsfritt fika vid pulkabacken på Stortorget 22–23 februari – där prästen Matti Tordsson utmanar dig i ”pulkarace med prästen”. Välkommen till roliga aktiviteter för barn och deras vuxna här i Örebro.

Du kanske också är intresserad av:

Sommarkollo i Längbro 2015, barn, lek, grupp

Grupper mest för barn

Letar du efter barnaktiviteter i Örebro? Svenska kyrkan har allt från öppen förskola och babymassage till skaparklubbar, pappis, körer och en massa annat kul.

Körer mest för barn

Här hittar du körer och musik med inriktningen "Mest för barn". Vi har alltifrån flera babysångsgrupper till barnkörer och musiklek - välkommen att musicera tillsammans med oss!