Tecknade noter

Musik för barn och unga i Nikolai

Nyhet Publicerad Ändrad

I Nikolai församling finns musikstunder och körer för barn och unga i olika åldrar! Välkommen!

Sångstund på Café Kyrkråttan i Nikolai Prästgård

• Tisdag och torsdag kl. 14 och fredag kl. 10.00.
  • En gång i månaden är sångstunden på fredagen i kyrkan, kallas också Barnens kyrka.
    • Datum våren 2022: 11/2, 18/3, 22/4 och 20/5 kl. 10-11.

Guldvingarna musik & rörelse 3-5 år i Nikolai församlingshem

• Tisdagar kl. 16.30 - 17.15

Tonfjärilarna Barnkör 5-7 år i Nikolai församlingshem

• Tisdagar kl. 17.30 - 18.30

Vocies Barnkör 8-11 år i Nikolai församlingshem

• Måndagar kl. 17.30-18.30

För mer information och intresseanmälan till körerna klicka på länken till respektive kör.

Kyrkråttan – öppen förskola i Nikolai

Kyrkråttan är Nikolai församlings öppna förskola. Här kan du komma med ditt barn för att leka och umgås med andra familjer. På Café Nikolai i anslutning till lekrummet finns det fika och lättare mat att köpa. Mikro finns till medhavd mat. Öppet måndag, tisdag och torsdag kl. 12-16, fredag kl. 10-14.

Guldvingarna - musik & rörelse för barn 3-4 år i Nikolai

Vill ditt barn sjunga och röra sig till musik? Här är en grupp för barn 3-4 år med musik & rörelse. Vi träffas tisdagar kl. 16.30 - 17.15 i Nikolai församlingshem vån. 2. Gör din intresseanmälan här.

Barnkörerna Tonfjärilarna och Vocies - 5-11 år i Nikolai

I Nikolai finns två barnkörer för barn mellan 5 - 11 år. Läs mer om körerna och hur du anmäler dig.

Ny podcast från Svenska kyrkan: Herre Gud – jag är förälder!

En podcast om trygghet och anknytning med Mats Ekerbring och Peter Kempe från Svenska kyrkan. Sju avsnitt om hur du som förälder stärker relationen till ditt barn och skapar en djupare förståelse för hur du tolkar ditt barns känslomässiga behov av trygghet, tröst, stöd och utforskande. Du hittar podcasten ”Herre Gud – jag är förälder!” på Spotify, Soundcloud och här på webben.

Trygghetscirkeln: föräldrakurs om trygghet och anknytning

Trygghetscirkeln är en ny satsning från Svenska kyrkan i Örebro – en föräldrakurs om trygghet och anknytning, för dig som har barn i förskoleåldern. Gör en intresseanmälan via webben.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: