Några personer sitter och samtalar inomhus.

Vuxen

I Nynäshamns församling kan du hitta gemenskap kring allt från att diskutera film, sticka vantar, bearbeta sorg, öva på svenska, sjunga i kör och gå i gudstjänst. Hitta din grej här!

Samtalsgrupper

Omslaget av Birger Berghs bok Heliga Birgitta

Studiecirkel om Heliga Birgitta

Start 20 november 2022

Existentiella samtal - Bibel och film

Diskutera bibeltexter och film tisdagar kl. 17.30.

Livets pärlor

En samtalsgrupp som utgår från Frälsarkransen "Livets pärlor". Tillsammans samtalar och funderar vi över livets små och stora frågor.

En grusväg med gräs i mitten leder in bland lövträden.

Samtal om sorg

Ibland kan det vara en hjälp att tillsammans med andra bearbeta smärtan och sorgen för att hitta en väg vidare. Ny grupp startar den 9 november

Språkcafé, Sopplunch och Ukrainsk afton

Någon slevar upp soppa från en stor kastrull.

Sopplunch

Tisdagar kl. 11 i Församlingshemmet på Hamngatan 6.

Språkcafé

Mötesplats för att prata svenska och lära känna nya människor. I samverkan med Nynäshams kommun. Start tisdag 13 september kl. 13 i Nynäshamns församlingshem, Hamngatan 6.

Bli volontär i Nynäshamns församling

Vill du engagera dig i församlingens arbete? På den här sidan kan du läsa mer om volontärsgruppen och arbetet som utförs.

Ukrainsk afton

Gemenskapskväll start måndag 26 september kl. 17-19. Ласкаво запрошуємо на Український вечір! Вечори для українців будуть проходити кожного другого понеділка о 17-19 годині в Församlingshemmet Svenska kyrkan за адресою Hamngatan 6.

Syföreningen och körer

Kyrkans syförening

Kyrkans Syförening i Nynäshamn, med anor sedan 1913, lever ännu kvar. Många är de Nynäshamnare, som under årens lopp gjort en insats här!

Korus

Kanske har du alltid varit sugen på att sjunga i kör men aldrig vågat? Då är detta kören för dig!

Nynäshamns kyrkokör

För dig som har viss körvana. Vi sjunger flerstämmigt och framträder med egna konserter och i kyrkans gudstjänster. Start 15 september 2022.

Högmässa och gudstjänst

Den söndagliga mässan är centrum i församlingens liv.

Veckomässa

En vardagsmässa i all sin enkelhet.