Kalendarium

I kalendariet hittar du alla öppna verksamheter i Nyköpings församling. Du kan söka på en specifik verksamhet genom att skriva in till exempel "öppen förskola". Du kan också klicka på ett datum för att se vad som händer just den dagen.

Undrar du över något som har med kalendern att göra? Välkommen att höra av dig till församlingsexpeditionen.

Kontakta församlingsexpeditionen

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kyrkans hus, Västra Storgatan 33, Nyköping
Expeditionens öppettider: Måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12, 13-15, onsdag klockan 13-15.