Svenska kyrkan i Norrköping

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kantor/musiker till Kolmårdens församling

Gillar du att leda kör, är du kreativ och utåtriktad – välkommen till oss! Tillsvidareanställning 100% med tillträde efter överenskommelse

Hos oss blir du en del i ett aktivt och samverkande arbetslag. Vi tänker att du är en musiker för alla åldrar som har erfarenhet av körledning och som gillar att spela piano. Har du dessutom kunskap och erfarenhet av att spela orgel så är det meriterade. Vi ser gärna att du är utbildad kantor eller har annan utbildning inom musikområdet. Vi ser även en pedagogisk utbildning som meriterande.
Du har din huvudsakliga arbetsplats i Ättetorpskyrkan i Åby, men du tillhör ett större arbetslag i Kolmårdens församling. Dina arbetsuppgifter kommer inledningsvis att vara gospelkör, barnkör, kör med kollega, elever, äldreboenden, gudstjänster varannan söndag och utåtriktade kontakter men det finns även utrymme för utveckling av tjänstens innehåll framöver. Som musiker hos oss vill vi att du delar intresset för gudstjänstliv samt att du har en pedagogisk kompetens i arbetet med barn och unga. Arbetslaget i Ättetorp består av präst, musiker, diakon, pedagoger och vaktmästare. Vi vill vara en välkomnande och utåtriktad kyrka.
Kolmårdens församling är en del av Norrköpings pastorat och består av både stad och landsbygd. Här finns både vacker natur och stadens utbud och puls. Församlingen har ca 40 medarbetare, varav 6 är musiker. Kolmårdens församling har ett rikt och varierat musik- och gudstjänstliv. Hos oss kommer du att möta engagerade och positiva medarbetare.
För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till egen bil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi förutsätter att du tillhör Svenska kyrkan och delar dess värderingar.
Mer upplysningar om tjänsten lämnas av vik församlingsherde Katarina Wändahl, tel.
011-24 10 29.
Facklig företrädare för Lärarförbundet är Marie Hallingfors tel. 070-206 98 91.
Välkommen med din ansökan, inkl löneanspråk, till: Svenska kyrkan i Norrköping, Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping eller via mail till nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se, senast den 2 november 2017.