Närbild på en ljusgul genomskinlig julgranskula i en gran. B
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Julgåva i Borgs församling

Vill du bidra till en god jul för alla? Borgs församling stöttar hushåll som har det kämpigt. Bidra du också så hjälper du fler i församlingen till att få en bättre jul! Läs mer nedan.

Kan vi hjälpas åt så att fler i vår församling får en bättre jul? Borgs församling försöker stötta och bidra till en god jul för de hushåll som är i behov av det. Det gör vi genom att ge gåvor i form av presentkort till bland annat mat före jul.

Om du vill bidra till att fler får en bättre jul så swisha gärna en valfri summa till tel: 123 195 03 10. Märk betalningen med texten ”JULGÅVA”.

Vill du skänka ett presentkort till någon aktivitet är det också välkommet. 

För frågor kontakta diakon Hanna Johansson. Se kontaktinformation nedan:

Borgs församling

Borgs församling sträcker sig från Vrinnevi i öster till Vånga i väster. Det är en mångfasetterad församling med gamla landsortskyrkor och moderna stadsdelskyrkor. De elva kyrkorummen i församlingen har var och en sin egen profil som påverkar när och hur de används.

Diakoni i Borgs församling

Diakoni är kyrkans omsorg om medmänniskan och skapelsen, ibland kallas det också kyrkans sociala arbete. I Borgs församling har vi ett diakonilag som kan hjälpa dig som behöver stöd eller hjälp.