Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. En vigsel kan vara stor och pampig eller liten och intim. Det är helt upp till er hur ni vill säga ja till varandra.

Välkomna att gifta er inom Svenska kyrkan

När vi gifter oss enligt kyrkans ordning och tar emot välsignelsen säger vi ja till att sätta in kärleken i Guds sammanhang, vi lägger den i Guds händer. Vi lovar varandra att vårda kärleken och stå vid varandras sida. Vi ber Gud välsigna vårt äktenskap och hjälpa oss igenom de svårigheter vi kommer att möta i livet.

Alla är välkomna att fira sitt bröllop i Svenska kyrkan, men minst en av er behöver vara eller bli medlem i Svenska kyrkan. Det är inget hinder om den andra tillhör en annan kyrka eller religion.

Drop in vigsel i Styrstads kyrka den 14/2

Vi vet hur svårt det kan vara att hinna med och planera ett bröllop, därför vill vi göra det extra enkelt att fokusera på det som är viktigast, er kärlek. Om ni går i giftastankar men vigseln aldrig blivit av så kom till Styrstad kyrka den 14 februari mellan kl 12-20 på drop-in-vigsel. Vi står för vittnen, fotograf, musiker, solist, präst, kyrka och alkoholfritt bubbel efteråt.
Kom som du är och i vilka kläder du vill. Glöm inte att ta med hindersprövning och partner.