Norra Ölands pastorat Besöksadress: Ö Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Postadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon:+46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Minns du Borgholms kyrka och församling?

Våra egna minnen är historia! Tillsammans har vi plockat fram dem. Hur vill vi går vidare?Det finns många olika perspektiv och sätt det kan göras på tillsammans. Arbetet med att dokumentera vår egen historia är påbörjat!

I samband med gudstjänsten i Borgholms kyrka den 15 september berättade Gun-Britt Sjöblom mer på temat ”Borgholms kyrka förr och nu”. Fokus låg på de stora renoveringarna som genomfördes på 1950 och 1960-talen.

Nu fortsätter projektet och vi vill gärna komma i kontakt med dig som har minnen om Borgholm kyrka och församling genom tiderna.

Kom förbi på en kopp kaffe den 31 oktober kl 14.00 i församlingshemmet  så pratar vi mer.

Mer info:
Lena Melander Andersson 0730-349240
maila Lena

Läs mer om projektet ”Borgholm kyrka förr och nu”: