Norra Ölands pastorat

Norra Ölands pastorat Besöksadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat Webbplats

Fråga prästen!

Här har du möjligheten att ställa frågor som är viktiga för dig och andra. Välkommen med din fråga om tro, kyrka och församlingarna i både helg och vardag.

Just nu ligger vår frågelåda "Fråga prästen" nere.

Ta gärna en titt i arkivet för svar på tidigare frågor eller ställ din fråga på sidan OMG.

Senaste frågan och svaret:

Här är ingen tanke dum eller fel. Våga fråga. Du får vara anonym. Församlingarnas präster ger sitt svar och sin syn och det publiceras sedan här på hemsidan. Vi kan tyvärr inte publicera kommentarer på frågorna eller svaren.

Kanske finns redan svaret i vårt frågearkiv, läs tidigare funderingar och våra tankar kring dem.

Arkiv: