Other languages with Google Translate

Kontakt

Njurunda församling Besöksadress: Mjösundsvägen 4, Box 6, 86240 NJURUNDA Postadress: BOX 6, 86202 NJURUNDA Telefon:+46(60)663230 E-post till Njurunda församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Njurunda församling

Välkommen att ta del av vår verksamhet!

Morgonmässan den 30/10 kl. 08.30 har flyttats från församlingsgården till Njurunda kyrka

Nya konfirmationsgrupper

I höst är det dags för nya konfirmander att ta plats!

Mer information kring våra konfirmationsgrupper kommer senare i sommar.

I tider när rykten snabbt sprids på internet är det viktigt att kunna gå till källan och ta del av ursprungsinformationen. Den här sidan, som uppdateras utifrån aktualiteter, riktar sig till dig som vill ta reda på var Svenska kyrkan står i frågor där olika tolkningar eller missuppfattningar har spridits. Det kan gälla förhållandet till andra religioner, förhållandet till samhället eller vår egna kristna tro. Välkommen och tack för att du väljer att gå till källan.

Gå till källan

Med start den 10 maj fram till den 2 september erbjuder Svenska kyrkan ett stort urval av pilgrimsaktiviteter i Härnösands stift. Det är vandringar och gudstjänster längs leder med anor från medeltiden. Ta chansen att gå med!

Pilgrimsvandring

Kontakta pastorsexpeditionen

Pastorsexpeditionen

Besöksadress: Mjösundsv 4, Njurunda
Postadress: Box 6, 862 02 Njurunda
Telefon: 060-66 32 30

E-post till Njurunda församling

Telefontider:
Måndagar, tisdagar och torsdagar: kl 10:00-12:00 och kl 13:00-15:00

Besökstider:
Måndag, tisdagar och torsdagar: kl: 10:00-12:00

Kontakta kyrkogårdsförvaltningen

Besöksadress: Mjösundsv 13, Njurunda
Postadress: Box 6, 862 02 Njurunda
Telefon: 060-66 32 38

E-post till kyrkogårdsförvaltningen

Telefontider:
Tisdagar och torsdagar kl 09:00-12:00 och kl 13:00-15:00
Helgdagar stängt. Dag före helgdag kan avvikande öppettider förekomma. Dagen före midsommar stänger vi exp kl 11.00.