En liten flicka med förstoringsglas sitter på gräset och studerar buketten hon just plockat.
Foto: Serhiy Kobyakov /Mostphotos/Ikon

Kyrkdetektiverna

För dig som är född 2016. Fässbergs kyrka onsdagar kl 15-16. Anmälan. Kom och upptäck Fässbergs kyrkas hemligheter, knasigheter och roligheter.

Kom och upptäck Fässbergs kyrka

Kom och upptäck Fässbergs kyrkas hemligheter, knasigheter och roligheter. I kyrkan finns ledtrådar som berättar om osynliga och ovanliga ting. Vi kommer att undersöka hur allt hänger ihop och löser kyrkans mysterier.

För dig som är född 2016.

Kyrkdetektiverna är en ny grupp för dig som är född 2016. Vi träffas varje onsdag
mellan kl 15-16 med uppehåll på påsklovet v15. Att delta i gruppen är gratis och du behöver anmäla dig via länk på hemsidan här nedan.

För frågor kontakta: Jill Olandersson, Rytmik- och Kyrkopedagog i Fässbergs församling. Kontaktuppgifter nedan.

Anmälan till Kyrkdetektiverna i Fässbergs kyrka.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

För att kunna genomföra och administrera ditt barns uppgifter i samband med anmälan kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering