Foto: Carina Etander Rimborg

Ät lunch!

Inspirerade av Fredrik Hofflander på Mölndals-Posten erbjuder Fässbergs församling dig möjligheten att äta en (gratis) lunch med en präst, diakon eller musiker.

Vi vill äta lunch med dig!

Efter en lång pandemi, många digitala möten och mycket distans hade det varit trevligt att äta lunch med mölndalsbor!

Är du mölndalsbo och vill äta en lunch med en präst, diakon, eller annan anställd i Svenska kyrkan i Fässbergs församling? Fyll i formuläret nedan så bestämmer vi en tid.

• Vi bjuder.
  • Det finns inga hakar.
  • Du behöver inte vara medlem i Svenska kyrkan.
  • Vi försöker inte sälja in något.

Vi är sugna på en trevlig lunch med dig som mölndalsbo.

Fyll i följande formulär

Fyll i formuläret så hör vi av oss och bestämmer tid så snart som möjligt. I formuläret väljer du vem du vill äta lunch med (foto och titel finns längst ner på sidan).

Jag vill gärna äta lunch med någon personal i Fässbergs församling.

Välj vem du vill äta lunch med:

Vi hör av oss till dig så snart som möjligt och bestämmer tid och plats för lunchen.

Johannes Imberg

Präst - Församlingsherde Fässberg

Mer om Johannes Imberg

Församlingsherde Fässbergs församling. Hållbarhetssamordnare för Svenska kyrkan Mölndal.