Fotsulor som är målade som ansikte med präskrageblommor mellan tårna.
Foto: Shutterstock

Sommarlovskul för barn och unga

Nyhet Publicerad Ändrad

Under sommarlovet finns det många aktiviteter i kyrkan för barn och unga i olika åldrar. Var med i gemenskapen där du bland annat kan pyssla, baka, leka, gå på skattjakt, fika, hänga och bada!

En vit mjukisråtta kikar fram bakom ett hörn och under ett rep i kyrkan.

Följ med kyrkråttorna på skattjakt!

S:t Petri är en mycket gammal kyrka, över 700 år. Här har alltid funnits kyrkråttor och nu på sommarlovet kommer de att leda dig fram till en skatt. Varje råtta bär på en ledtråd som lär dig om nya saker och visar sådant du kanske inte sett tidigare. Kul för både barn och vuxna!

Figur tillverkad av toarulle och huvud av flörtkula dekorerad med tyg och pärlor med sladd som sitter fast i en powerbank.

Ladda i Petri under Malmöfestivalen

Under Malmöfestivalen i augusti välkomnar S:t Petri kyrkas pedagogiska team ungdomar (10–15 år) i kyrkan. Fyll på batterierna inför skolstarten med samtal och kreativitet. Tre eftermiddagar, ingen anmälan.