Foto: Norstedts förlag

Hopp och mening för ett hållbart liv

Nyhet Publicerad Ändrad

Välkommen till en inspirationskväll den 19 maj i S:t Pauli kyrka om existentiell hälsa och andlig hållbarhet. Gäster under kvällen är inga mindre än ärkebiskop emerita, Antje Jackelén, samt läkaren Anders Rosengren.

Nu bjuder Svenska kyrkan Malmö in till en inspirationskväll på pingstdagen, den 19 maj, i S:t Pauli kyrka. Programmet startar klockan 17:00, men du är varmt välkommen redan från klockan 16:00 då församlingen firar söndagsmässa.

Under kvällen får vi lyssna till ärkebiskop emerita Antje Jackelén som föreläser om andlig och existentiell hållbarhet. Läkaren Anders Rosengren kommer att tala om existentiell hälsa. Efter de båda föreläsningarna kommer prästen Albin Tanke att leda ett gemensamt samtal där också kyrkoherde Gunilla Hallonsten medverkar.

Kvällen ramas in med musik under ledning av Agnes Hulander som står för sång och cello. Med sig har hon:
Emil Fredberg, sång
Jesse Emmoth, piano