Barn och familj i Lunds östra stadsförsamling

I församlingens barn- och familjeverksamhet erbjuder vi mötesplatser för barn och vuxna.

Att vara förälder är stort. Det kan vara omvälvande, krävande
och alldeles underbart. Vi finns här under föräldraledigheten,
men också för barnen när de växer och blir större och vill upptäcka världen.
I musik, lek och gemenskap hittar vi tillsammans vägar för vardag och fest.
Ni är alltid välkomna!

Facebookgrupp
Om du vill få snabb information om verksamheten eller få kontakt med de andra föräldrarna  så gå med i facebookgruppen som heter "Barn & Familj i Lunds östra stadsförsamling"!

Tweenies

Kids i årskurs 4-7

Öppet hus, babyrytmik...

och annat för dig som är föräldraledig

Barnkyrka i Sankt Knut

Jämna söndagar kl 10:00

Barnkörer

Välkommen till vårterminen 2022!

Montessoriförskolan Triangeln

Montessoriförskolan Triangeln har funnits sedan 1993 och är en kristen montessoriförskola. Vi finns i Maria Magdalena kyrka på Östra Torn i Lund och vår huvudman är Svenska kyrkan.

Barn & familj

Barn- och familjeaktiviteterna täcker in alla åldrar från nyfödd upp till konfirmationen. Här finns både drop in-verksamhet och grupper som man anmäler sig till. I flera församlingar firas gudstjänster och mässor anpassade för barnen. Här kan du läsa mer om de olika mötesplatserna i Lund för familjer.