Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Behandling av personuppgifter i samband med begravning

I samband med begravning registrerar vi namn och personnummer samt kontaktuppgifter till en eller två närmast anhöriga (i vissa fall kontaktperson) i våra system.

Uppgifterna behandlas för att kunna administrera och genomföra begravningen. Dessa uppgifter behandlas enbart inom församlingen. I de fall tjänstgörande präst eller musiker kommer från annan församling, lämnas uppgifterna även till dem. Om bokningen av begravningen görs av en begravningsbyrå, skickar vi bokningsbekräftelse med ovanstående uppgifter till dem.

Vissa uppgifter om begravningen kommer, för historiska ändamål, att sparas för alltid i en så kallad ministerialbok.