Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Tisdagsträffen

Fika, samvaro och intressanta föreläsare. Välkommen till Tisdagsträffen i Nöbbelövsgården varannan tisdag kl 14-16.

Tisdagsträffen är en öppen mötesplats med fika och samvaro - och med inbjudna gäster som föreläser om ett intressant ämne eller underhåller med sång och musik. Vi träffas tisdagar jämna veckor kl 14-16 Nöbbelövsgården.

Programmet för hösten kommer i september. Första tisdagsträffen i höst är den 17 september!

Yvonne Hedén

Norra Nöbbelövs församling