Församlingsgården

Ni församlingsbor har möjlighet att hyra gården för föreningsmöten, konferenser etc. Ni har möjlighet att beställa förtäring vid dessa sammankomster, kaffe med smörgås eller fikabröd, lunch eller smörgåstårta.

Vi ordnar servering och förtäring vid minnesstunder, utifrån vår meny.

OBS! under v.25-v.33 är menyn något begränsad. i första hand erbjuds kaffe, bröd och gräddtårta. ring oss för diskussion om annat alternativ.

Församlinggården  tel: 66 90 30, Lillkyrkan tel: 66 90 50

Ludvika församlings meny vid minnesstunder

I priset ingår lokalhyra, ljus och blommor.

Välj ut ett av dessa alternativ inför minnestunden.

• Kaffe med bröd och gräddtårta 110 kr/pers.
  • Landgång, kaffe med godbit, alt. gräddtårta 145 kr/pers.
  • Smörgåstårta, kaffe med godbit alt. gräddtårta 130 kr/pers.
  • Räkpaj, kycklingpaj alt. skinkpaj inkl. sallad, smör och bröd. Kaffe med   godbit alt. gräddtårta 160 kr/pers.
  • Fläskfilé med sås och potatisgratäng, inkl. sallad, smör och bröd. Kaffe med godbit alt. gräddtårta 220 kr/pers.
  • Ungstekt lax med sås, potatis, inkl. sallad, smör och bröd. Kaffe med godbit alt. gräddtårta 220 kr/pers.
  • Porterstek med gräddsås, kokta grönsaker och potatis, inkl. sallad, smör och bröd. Kaffe med godbit alt. gräddtårta 220 kr/pers.
  • Kikärtsbiffar med fetaostkräm och ugnsrostade rotsaker, inkl. sallad, smör och bröd. Kaffe med godbit alt. gräddtårta 220 kr/pers.
  • Förrätt 40 kr/pers.
  • Läsk, mineralvatten eller lättöl 15 kr

Vid beställning av annan tårta än Församlingsgårdens gräddtårta tillkommer en kostnad på 8 kr/pers.

I priserna ingår servering.

Kaffet vi serverar är ekologiskt, krav- och rättvisemärkt.

Välkommen