Foto: Linda Mickelsson/IKON

Besök oss

Museet är öppet året runt för guidade grupper som förhandsbokat. Under sommaren är det allmänna öppettider utan förhandsbokning.

Öppettider

Begravningsmuseet har under vissa perioder öppet för allmännheten. Dessa annonseras och publiceras här. Entré 40 kr/vuxen, barn och studerande gratis. Välkommen!

Gruppbesök

För förhandsbokade grupper erbjuder museet guidade turer enligt önskad dag och tid. Kontakta Kyrkogårdförvaltningen i Ljungby för bokning och prisuppgift, 0372-671 40. Vid frågor går det också bra att skicka e-post

Plats

Begravningsmuseet är beläget på Skogskyrkogården i Ljungby med adress Donationsgatan 2. Läs mer om Skogskyrkogården.

Parkering

Parkering sker vid Donationsgatan eller inne på Skogskyrkogårdens område i anslutning till Annelundsgården. Museet ligger i den röda byggnaden bakom Annelundskyrkan.

Se detaljkarta över Skogskyrkogården.