Besök oss

Museet är öppet året runt för guidade grupper som förhandsbokat. Under sommaren är det allmänna öppettider utan förhandsbokning.

23 juni–21 augusti , tisdag–fredag kl 13–16. Pris: 40 kr/person. Barn och studerande gratis.

Sommaröppet i Begravningsmuseet 2020

Öppettider

Begravningsmuseet har under vissa perioder öppet för allmännheten. Dessa annonseras och publiceras här. Entré 40 kr/vuxen, barn och studerande gratis. Välkommen!

Gruppbesök

För förhandsbokade grupper erbjuder museet guidade turer enligt önskad dag och tid. Kontakta Kyrkogårdförvaltningen i Ljungby för bokning och prisuppgift, 0372-671 40. Vid frågor går det också bra att skicka e-post

Plats

Begravningsmuseet är beläget på Skogskyrkogården i Ljungby med adress Donationsgatan 2. Läs mer om Skogskyrkogården.

Parkering

Parkering sker vid Donationsgatan eller inne på Skogskyrkogårdens område i anslutning till Annelundsgården. Museet ligger i den röda byggnaden bakom Annelundskyrkan.

Se detaljkarta över Skogskyrkogården.