Foto: Aaron Burden

Meditation & bibelsamtal

Välkommen på tyst meditation och efterföljande bibelsamtal.

Vi har tyst meditation i Rydebäcks kyrka måndagar, jämna veckor kl 18.00, med start v.36 (6/9) t.o.m. v.48 (29/11).
Ingen föranmälan och inga förkunskapskrav.
Om du vill ha en instruktion är du välkommen mellan 17.30-17.50 då vi ger instruktion, visar sittställning och provar ut om det är kudde, pall eller stol som passar dig bäst.
Det kan vara bra att veta att vi låser dörren 18.00.

Kvällen har alltid samma upplägg:
17.30-17.50 instruktion för dig som är ny eller har frågor att ställa, i Rydebäcks församlingshem.
18.00 Tyst meditation i kyrkan; 2 x 20 min meditation.
18.50 samtal och möjlighet att dricka te/kaffe, vill du ha något till kaffet får du gärna ta med det.
20.00 Slut!

Valet av bibeltext har skett utifrån deltagarnas önskemål. Du är med i samtalet på dina egna villkor.
Nedan ser du förteckning över vilka avsnitt vi samtalar om. Du kan läsa i förväg om du vill, har tid och orkar. Har du ingen bibel kan du få en när du kommer.

Vi läser och samtalar om Amos i gamla testamentet

• 6 sept.  kap 1-2
  • 20 sept. kap 3-4