Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Kvistofta församling Besöksadress: Kvistofta församling, Frösögatan 1, 25730 Rydebäck Postadress: Kvistofta församling, Box 14, 25721 Rydebäck Telefon:+46(42)373300 E-post till Kvistofta församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Glädjestämman

Kör för alla - övar i Bårslöv varje tisdag 19-21

Vad är det bästa med att sjunga i kör?

”Man blir glad av musik, det är roligt att sjunga i stämmor och sjunga till pianokomp. Man "vädrar" lungorna. Många av våra sånger är väldigt fina både i text och melodi. Man får gemenskap och har ett gemensamt intresse.”

”Jag blir så glad av att sjunga - Glädjestämman är verkligen ett passande namn!  Det är avstressande att sjunga kända melodier, men också en härlig känsla att tillsammans "få till" en ny melodi som från början känns helt omöjlig att lära sig.”

”Är man trött efter jobbet, så är det så skönt att åka iväg och sjunga. Man blir glad och pigg. Det är som en lisa för själen.” 

”...att man får så mycket energi av att sjunga tillsammans med andra. Man umgås på lika villkor oberoede av bakgrund, utbildning och vad man jobbar med. Att sjunga i kör innebär att man kan släppa vardagens sysslor för ett par timmar och bara ha kul."

Är du också sugen på att sjunga? Kontakta:

Ingrid Persson

Ingrid Persson

Kvistofta församling

Kantor