Sommarkafé i Mörarp 14/8

På onsdag den 14 augusti är det dags för det populära sommarkaféet med musikprogram i trädgården vid Mörarps församlingshem.

Onsdagen den 14 augusti är det dags för det populära sommarkaféet i trädgården vid Mörarps församlingshem. Traditionsenligt bjuder en rad musikaliska förmågor från bygden, tillsammans med Carolina och Olof Tholander, på ett blandat musikprogram. För ackompanjemanget svarar husorkestern med Tomas Nordtröm på trummor och klockspel och Håkan Wijk på elbas och trumpet.

Kvällen börjar klockan 18.30 och det blir också allsång, lotterier, andakt och servering av kaffe, kakor och grillad korv. Klockan 21 avslutas kvällen med att flaggan halas medan nationalsången sjungs.