Konfirmand Gotland

Här hittar du alla församlingar - och vad de erbjuder. Men som konfirmand på Gotland kan du gå i vilken konfirmationsgrupp du vill - oavsett var du bor!

Konfirmandtiden är en spännande upptäcktsresa där du får tid att upptäcka vem du själv är. Du får nya kompisar, du får åka på mysiga, roliga läger, du får pröva på och lära om kristen tro, prata om Gud och prata med Gud. Du får chans att ställa dina frågor om kärlek, Gud, Bibeln, ondska, livsstil - ja allt. 

Det räcker med din nyfikenhet!

Vad är viktigt i livet? Finns Gud? Varför måste ondska finnas? Stora frågor kräver stora svar, var med och fundera och diskutera livets frågor som konfirmand. Du behöver inga förkunskaper, det räcker med din nyfikenhet.

Frågor om konfirmandtiden

Kan jag fritt välja bland alternativen oavsett var jag bor? Kostar konfirmandtiden något? Hur ofta ska jag gå i kyrkan? Vi svarar här på några frågor som kan vara bra att veta före det att du bestämmer dig

Konfirmandalternativ på Gotland

Här har du alla alternativ för Konfirmand Gotland 2023/2024. Du kan fritt välja bland de olika alternativen oavsett var du bor på Gotland. Du kanske till exempel vill konfirmeras med någon kompis som bor på annan ort? Läs och fundera.

Att jobba med Svenska kyrkans konfirmandarbete

Konfirmandarbetet handlar om att kyrkans tradition möter konfirmandens liv, och konfirmandens egen livsberättelse får tolkas inom ramen för kyrkans stora berättelse.