Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

S:ta Birgitta församling Besöksadress: VILLAGATAN 2, 39351 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR E-post till S:ta Birgitta församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mellan Himmel & Jord

I november fortsätter vi med fyra föreläsningar om allt mellan Himmel & Jord. Det blir samtal om olika ämnen, med ett gemensamt: Det handlar om Livet.

Boka redan in tisdagskvällarna i november klockan 18-21. Vi bjuder på ett omväxlande program i höstmörkret. Vi värjer inte för några ämnen. Vi bjuder in människor som vi vet har livserfarenhet och kunskap att dela med sig av. Kom en gång eller boka in alla fyra träffarna.

I höst får vi möta bland annat barnboksförfattaren Ulf Nilsson, pappa till bland annat boken ”Mästaren och de fyra skrivarna”, som handlar om evangelisterna,  ”Adjö herr Muffin”, ”Lilla syster Kanin”, ”Älskade lilla gris”, ”En frälsare är född” och många många fler. Ulf Nilsson satt under åren 1998–2014 på stol nummer 16 i Svenska barnboksakademin.

Conny Karlsson, sjukhuspräst i Växjö har gjort sig känd för att arbeta med döden och trauman. Efter Estoniaktastrofen arbetade han lokalt i Nybro med de anhöriga till färjekastarofen. Han fanns med som tröst, stöd och samtalspartner under utredningen av mordet på en tioårig flicka i Orrefors sommaren 2000. I samband med Tsunamikatastrofen fannas Conny Karlsson på plats mitt i sorgen och kaoset i Thailand.

 Vi hoppas du är nyfiken och beredd att ställa frågor. Ta gära med handarbete, ritblock eller något annat du gillar ha i händerna när du lyssnar.
Vi har kaffet färdigt.
Ingen föranmälan.
Välkommen till allt ”mellan Himmel & Jord”.

Frågor besvaras av Agneta Adeen och Lina Bengzon