Öppna förskolan i parken och barnvagnspromenader

Öppna förskolan i lekparken. Barn med föräldrar träffas ute. Nu börjar vi även med barnvagnspromenader. Sista veckan för terminen: vecka 22. OBS: Torsdag 3 juni är alla våra verksamheter inställda pga personaldag. 

Öppna förskolan i lekparken

Sista veckan för terminen: vecka 22.

Måndagar och fredagar
Lekparken utanför församlingshemmet i Järna 10.00–12.00

Onsdagar
Lekparken vid Mölnbo gård i Mölnbo 10.00–12.00

Barn med föräldrar träffas ute! Varmkorv, kaffe och varm choklad finns. Fika gratis för barn och för vuxna kostar det 10 kronor. Pengarna kommer att gå till det diakonala arbetet.

Inställt vid oväder, håll utkik på sociala medier. Följ oss på Facebook och Instagram för att se eventuella uppdateringar. 

Barnvagnspromenad

Sista veckan för terminen: vecka 23.

Tisdagar
Vi utgår från församlingshemmet i Järna 12.00

Torsdagar
Vi utgår från Postillan i Mölnbo 12.00

Välkommen att promenera med oss.  Vi går i drygt en timme och samtalar längst vägen. Ingen föranmälan krävs. Inställt vid oväder. Håll utkik på våra sociala medier.

 

Facebook: https://www.facebook.com/jarnavardinge

Instagram: @oppnaforskolanjava

Ansvarig: Jessica Eriksson, 08-551 782 06

En mötesplats för föräldrar/mor- och farföräldrar med små barn. Vi leker, sjunger, fikar och pratar tillsammans om allt mellan himmel och jord. Ingen anmälan behövs – det är bara att dyka upp. Stanna en stund eller hela förmiddagen. Möt andra med små barn och dela dina erfarenheter. Ingen föranmälan krävs och verksamheten är kostnadsfri. Fika finns till självkostnadspris. 

 

Jessica Eriksson

Jessica Eriksson

Svenska kyrkan i Järna och Vårdinge

Församlingassistent