En liten flicka tittar på en leksak med olika bildmotiv.

Öppna förskolan

Gemensam terminsavslutning för öppna förskolan 1 juni vid badplatsen vid Bergasjön i Mölnbo. Vi badar, leker i sanden och njuter av solen. Ta med matsäck! Vi har fika till självkostnadspris.

Öppna förskolan

Församlingshemmet i Järna
Dag: Måndagar (inomhus)
Tid: 10.00–12.00.
Terminsslut 2022: 30 maj.

Postillan i Mölnbo
Dag: Onsdagar (inomhus).
Tid: 10.00–12.00.
Terminsslut 2022: 1 juni.

Församlingshemmet i Järna
Dag: Fredagar (OBS: utomhus)
Tid: 10.30–12.00.
Terminsslut  2022: 27 maj.

En mötesplats för föräldrar/mor- och farföräldrar med små barn. Vi leker, sjunger, fikar och pratar tillsammans om allt mellan himmel och jord. Ingen anmälan behövs – det är bara att dyka upp. Ingen föranmälan krävs.

Vi är utomhus på fredagarna i Järna. Vi serverar korv med bröd samt dryck till självkostnadspris utanför församlingshemmet i Järna. Vi finns där mellan kl 10.30-12.00 varje fredag. Vid nederbörd är det inställt.

Håll utkik på sociala medier. Följ oss på Facebook och Instagram för att se eventuella uppdateringar. Kontakta gärna Maria Frisk för att skriva upp dig på en lista för att få löpande information om Öppna förskolan.

Facebook: https://www.facebook.com/jarnavardinge