Julkampanjen 2017

Jag är ett liv!

Barn världen över berövas rätten till fullvärdiga liv! Det kan vi inte tolerera. Därför arbetar vi mot sexuella övergrepp och våld. Vi vill ge barn möjlighet till trygghet, skydd, utbildning, mat och vatten. Vi kämpar för att barnens röster ska höras. Var med i årets julkampanj!

Jag är ett liv och du är ett liv

Alla har ett liv och är lika mycket värda. Vi kan aldrig acceptera att barn tvingas leva under hot, våld och övergrepp.  Det är en ständig kamp på liv och död för många - en kamp som inget barn ska behöva utkämpa.

ALLA BARNS RÖSTER SKA HÖRAS

Svenska kyrkans internationella arbete värnar om barns rättigheter över hela världen. Vi arbetar med effektiva metoder som ger barn möjlighet till hälsa, utbildning, omsorg och gemenskap. I Manilla i Filippinerna arbetar vi för att barn ska slippa bo på gatan. Att höras och tillsamans ge kraft till en bättre framtid. Detta är bara ett exempel på hur Svenska kyrkan arbetar för barns rättigheter. En enkel önskan om trygghet och rättvisa. Ett hopp om framtid. Ett bättre liv.

Årets julkampanj pågår 3 december 2017 till 6 januari 2018.

Lätt att Ge - SMS, swish och PG/PB

Skicka ett sms till 72905 skriv LIV för att ge 100 kronor.
Swisha en gåva till 9001223
Bankgiro 900-1223
Plusgiro 90 01 22-3

Från utlandet
SWIFT/BIC: NDEASESS,
IBAN: SE32 9500 0099 6042 0900 1223

Vi jobbar för barns rättigheter globalt

Arbetet i Filippinerna är ett exempel på hur vi arbetar för barns rättigheter. Vi finns också på många andra platser i världen, bland annat jobbar vi med projekt för barns rättigheter i Latinamerika och Tanzania.

För dig som arbetar med julkampanjen i församlingen