Göra skillnad 2019

Kom och träffa andra engagerade från hela Sverige. Låt dig inspireras, fördjupa dina kunskaper och utbyt erfarenheter med andra om hur ni kan arbeta med internationella frågor utifrån era sammanhang och förutsättningar.

I september 2019 fyller vi konserthuset i Uppsala med engagerade och intresserade från Sverige och resten av världen. Det blir två dagar av föreläsningar, workshops, inspiration och spännande möten med andra ombud, anställda och engagerade. Lär känna Act Svenska kyrkan, dela erfarenheter och ta chansen att tillsammans med andra diskutera hur vi tillsammans kan bli en starkare folkrörelse.

Att vara kyrka är en styrka

Vad innebär det att vi är kyrka i vårt diakonala arbete?
Varför gör vi det vi gör?
Varför jobbar vi med och lägger så stor vikt vid genus och jämställdhet som kyrka?
Vad pågår inom den ekumeniska rörelsen som vi är del av som Svenska kyrkan?

För vem?

Både bland unga, gamla och nya som vill engagera sig i Svenska kyrkans internationella arbete.

Helgen den 7-8/9 2019 på Uppsala konsert och kongress.

Kostnad

Deltagarna står själva för resa, boende och luncher. Eventet står för seminarier, gudstjänster och spännande möten och fika båda dagarna samt gemensam middag på lördagen.

Boka in helgen redan nu i eran kalender. Anmälan öppnar inom kort här på sidan.