Barn med målade händer
Foto: Alex & Martin / IKON

Gruppverksamhet för barn

I barnverksamheten kan man känna sig som hemma i kyrkan. Pyssel, lek, gemenskap, fika och omsorg om varandra, välkommen hit!

När du anmäler ditt barn till kyrkans verksamhet är barnet automatiskt anmäld till nästa termin och läsår av samma verksamhet. Detta innebär att du inte behöver anmäla om ditt barn inför varje ny termin utan du behöver bara säga till om ditt barn vill sluta eller pausa. I slutet av varje sommar skickar vi ett mail med uppdaterad information om vad som gäller för just den ålder som ditt barn är i. När ditt barn har vuxit ur en verksamhet kan du anmäla er till verksamheten för nästa åldersgrupp.

Afterschool

Du kan komma direkt efter skolan och äta mellis, umgås, samtala om livet, pyssla och leka. Varje träff innehåller en andakt utifrån Bibelns berättelser.

Barnkör/Körskola

I barnkörerna får vi sjunga och ha roligt tillsammans.

Kyrkans musikskola

Kyrkans musikskola är helt enkelt musiklektioner för barn och ungdomar. Vi erbjuder lektioner i körsång, piano och orgel!

Middag i kyrkan 14 april

Välkommen till lagad mat och gemenskap!

Öppen Förskola

Hit kan ni komma med era barn för att få leka, prata, sjunga och fika tillsammans.

Äventyrarna

Tycker du om olika äventyr? Äventyrarna är för barn från åk 5 och uppåt.

Dagläger

Under skolornas lov är du välkommen till kyrkans dagläger!

Familjeläger i Klippen, Hemavan

27-30 juni ordnar församlingen ett familjeläger -kom med din familj, oavsett hur den ser ut!

Konfirmation

Vårt konfirmationsupplägg innebär träffar i Holmsund/Obbola och en resa till Stockholm. Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!