Foto: Malin Wrigstad / IKON

Ungdomar

Välkommen till Heliga Korsets verksamheter för ungdomar!

På grund av corona-pandemin är alla aktiviteter vi bjuder in till beroende av vad myndigheterna reglerar. Vi minskar risken för smittspridning enligt rekommendationerna för dagen. Men så här ser planeringen inför hösten ut.

cosa nostra

För ungdomar som går i sjunde klass. Vi fikar och hittar på olika aktiviteter, t ex  tävlingar, bowling, skapande och lekar på liv och död. Och så ber vi. Torsdagar 16.30-18.00.

Start: 3 september

Ledare är Anna Jonsson och Jonas Lockman.

ungdomskör

Du som är tonåring, gillar musik och gärna vill sjunga - för dig har vi en ungdomskör på onsdagar kl: 16.30. Vi sjunger visor, musikal, ballader och annat. Vi träffas i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B.

Ledare är kyrkomusiker Lars Jonsson.

Lars Jonsson

Mer om Lars Jonsson

Gudstjänstens musik och körsång samt annan sång och musik i församlingen är Lars ansvar.