Heliga Korsets församling Besöksadress: Kungsgårdsvägen 2B, 39237 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon:+46(480)421440 E-post till Heliga Korsets församling

i Heliga Korsets församling 2019-20

Bild: Staffan Holmquist

Finns Gud? Vad är kärlek? Vad händer när man dör? Vad är meningen med livet? Nu har du den unika chansen att vara med om ett år som kommer att sätta avtryck i ditt liv. Det handlar om konfirmationstiden. Konfirmationstiden handlar om upplevelser, erfarenheter och möten med Gud och människor.

Du som vill vara med i en lite mindre grupp, där du får chans att ställa de där kluriga frågorna om hur allt hänger ihop, och få upptäcka vad kristen tro handlar om – just du är varmt välkommen att konfirmeras i Heliga Korsets församling.

Vi träffas tisdagar kl. 16.30-17.30 (tiden kan ändras efter gruppens önskemål om vad som fungerar bäst). Vi har också en heldag en lördag i september, och åker på läger någon helg under våren. Och så träffas vi förstås i gudstjänsterna på söndagar.

Informationsträff: 25 augusti kl. 11.30 i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B. Både ungdomar och föräldrar är välkomna.

Träffarna startar: 27 augusti

Konfirmation: 17 maj 2020

Pernilla Alexandersson
pernilla.alexandersson@svenskakyrkan.se

Staffan Holmquist
staffan.holmquist@svenskakyrkan.se

För mer information och anmälan:

Pernilla Alexandersson

Pedagog i församlingen

Mer om Pernilla Alexandersson

Pedagog i församlingen med särskilt ansvar för familj, barn och ungdomar.

Staffan Holmquist

Komminister