i Heliga Korsets församling 2020–2021

Foto: Staffan Holmquist

Finns Gud? Vad är kärlek? Vad händer när man dör? Vad är meningen med livet? Nu har du chansen att vara med om ett år som kan göra avtryck i ditt liv. Konfirmationstiden handlar om upplevelser, erfarenheter och möten med Gud och människor.

Du som vill vara med i en lite mindre grupp, där du får chans att ställa de där kluriga frågorna om hur allt hänger ihop, och få upptäcka vad kristen tro handlar om – just du är varmt välkommen att konfirmeras i Heliga Korsets församling.

Vi träffas tisdagar 16.30–17.30 (tiden kan ändras efter gruppens önskemål om vad som fungerar bäst). Vi har också en heldag en lördag i september, och åker på läger någon helg under våren. Och så träffas vi förstås i gudstjänsterna på söndagar.

Du kan anmäla dig direkt till någon av oss som arbetar i församlingen eller skicka in din anmälan via Kalmarkonfirmander-sidan!

Anna Jonsson

Pedagog i församlingen