Familjevandring

Söndagen den 3 november kl: 15-16.30

Välkommen på familjevandring i allhelgonatid på Norra kyrkogården i Kalmar söndagen den 3 november kl 15-16.30.

För alla åldrar, och särskilt för barn (familjer).

Vi tittar på symboler på gravstenarna, samtalar om hur vi kan minnas och sakna någon och lär oss mer om vad kristna tänker och tror om himmelriket.

Litet fackeltåg till kyrkan, där vi avslutar med en kort samling där du får möjlighet att dekorera ditt eget ljus.

Anmälan till församlingspedagog Pernilla Alexandersson senast 30/10. (Kontaktuppgifter, se nedan)

Varmt välkomna!

Pernilla Alexandersson

Pedagog i församlingen

Mer om Pernilla Alexandersson

Pedagog i församlingen med särskilt ansvar för familj, barn och ungdomar.