Närbild på en ljusgul genomskinlig julgranskula i en gran. B
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Hässjö-Ljustorp-Tynderö församlingar

Välkommen till Hässjö, Ljustorp och Tynderö församlingar i nordligaste Medelpad.

Julmusik- Julens Klanger

Söndag 4:e advent, 18 december Hässjö kyrka kl 15.00 och Ljustorps kyrka kl 18.00 Kyrkkaffe. Varmt välkomna!

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar i Hässjö, Ljustorp och Tynderö församlingar

Vad händer i våra församlingar? Det kan du läsa här!

Välkommen att ringa eller besöka oss på Pastorsexpeditionen i Söråker. Adressen som gäller är Folketshusvägen 7 A (under vårdcentralen) och vår telefon är 060-408 20.

Öppetider: Mån-fred 10-16

Telefontid: Måndag,tisdag, torsdag och fredag kl. 10:00-12:00
Onsdag kl. 13:00-15:00

Våra kyrkor i 360 grader

Se dig om i våra kyrkor!

Konfirmation

Nu är det dags att anmäla sig till hösten konfirmandgrupp. Följ med du också på ett spännande äventyr.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Öppet kyrkis

Är du föräldraledig och sugen på att träffa andra föräldrar med barn i samma ålder? Då är Öppet kyrkis något för dig.

KLUBBEN

Gillar du att vara ute på äventyr eller vara inne och pyssla och går i årskurs 3-5? Då är du välkommen att anmäla dig till KLUBBEN. Vi startar v 36!

Sångfåglarna

Detta är vår barnkör för de yngre barnen där du som går i åk 1-3 är välkommen att vara med. Välkommen med din anmälan inför höstterminen.

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Studiecirklar och kulturevenemang i våra församlingar sker i samarbete med studieförbundet Sensus.