Rhodos

Kapellet Agios Nikolaus på berget Monte Smith

På Rhodos ligger det lilla kapellet Agios Nikolaus uppe på berget Monte Smith med utsikt över staden. Här har vi vigselceremonier på en plats som är som en stor berså med bänkar och grönska som ger skugga för solen. Ingången till vigselplatsen är en lövad tunnel, där en trappa leder ner till vigselplatsen.

Vi har tillåtelse att ha våra vigslar utanför detta lilla kapell och brudparen har att betala för detta och för att området sköts om, lämpligast genom att brudparet betalar 10-20€ för att tända ett ljus inne i kapellet.

Det tar 5 minuter med taxi från Rhodos centrum och chaufförerna vet var det här kapellet ligger. För den som kommer i hyrbil finns det en liten parkering strax bredvid trappan.

Koordinaterna för denna vigselplats på Google Maps är 36.442919, 28.212951.

 

Support Rhodos

Irene Kalogirou

Irene Kalogirou kan vara er behjälplig med frågor runt ert bröllop när det gäller tavernor, restauranger, frisör, fotograf och florist mm. Hon har arbetat många år inom resebranchen och är gift och bosatt på Rhodos sedan 35 år. Irene har stor lokalkännedom  Jag kan varmt rekommendera henne. Ni tar kontakt med Irene direkt via e-mail: irene.a.kalogirou@gmail.com eller mobil: +30 694 8521779. Postadress: Achaion 2, 85101 Ialyssos, Rhodos