Foto: Dag Gustavsson

Oskarströms församlingshem

CA 110 PERSONER Oskarströms församlingshem ligger bredvid kyrkan i Oskarström. Oskarströms församlingshem utgör också plats för Getinge-Oskarströms gemensamma administration och pastorsexpedition.

Oskarströms församlingshem är byggt 1986 och ligger i suterräng med den stora kyrkparken på baksidan av byggnaden. Förutom kontor och gemensamma personalytor, så bedrivs både barn- och ungdomsverksamhet, konfirmationsundervisning, dagledigaktiviteter, föreläsningar och körverksamhet i våra lokaler, både dagtid och kvällstid.

Lokalen som finns för uthyrning består av en större samlingssal där vi kan duka för ca 110 personer. Tillgång till serveringsyta och tillredningskök finns också. Likaså tillgänglighetsanpassade toaletter. Lokalen lämpar sig mycket bra för både servering och föreläsning. Tillgång till projektor och ljudsystem finns. Det är också i dessa lokaler som vi själva bedriver dagledigverksamhet och serverar vid minnesstunder.

Tips på när du kan använda våra lokaler:

· Dopkalas (kostnadsfritt)

· Mottagning efter konfirmation (kostnadsfritt)

· Minnesstund efter begravning med servering (120 kr/kuvert exkl. mat/fika)

· Föreningsårsmöten (950 kr/tillfälle)

Tillgång till kök, porslin, bord, stolar, ljud och projektor ingår alltid när du hyr våra lokaler.

Är du intresserad av att hyra, kontakta pastorsexpeditionen på 035-19 24 00. 

Syftet med vår uthyrning är främst att ge möjlighet till samlingar för Svenska kyrkans medlemmar i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning.