Foto: Dag Gustavsson

Kvibille församlingshem

CA 50 PERSONER Kvibille församlingshem ligger bredvid kyrkan i Kvibille. Församlingshemmet är pastoratets minsta församlingshem, men är ändå väl anpassat för både verksamhet och publika aktiviteter.

Kvibille församlingshem är ursprungligen en del av Kvibille skola. I byggnaden bedrivs barn- och ungdomsverksamhet, dagledigaktiviteter, föreläsningar och körverksamhet, både dagtid och kvällstid.

Lokalen som finns för uthyrning består av en större samlingssal där vi kan duka för ca 50 personer. Lokalen lämpar sig mycket bra för både servering och föreläsning. Vill man använda projektor måste man själv medtaga sådan, likaså bildduk. Det är också i dessa lokaler som vi själva bedriver dagledigverksamhet, lunchservering och serverar vid minnesstunder.

Tips på när du kan använda våra lokaler:

· Dopkalas (kostnadsfritt)

· Mottagning efter konfirmation (kostnadsfritt)

· Minnesstund efter begravning med servering (120 kr/kuvert exkl. mat/fika)

· Föreningsårsmöten (850 kr/tillfälle)

Tillgång till kök, porslin, bord och stolar ingår alltid när du hyr våra lokaler. EJ tillgång till projektor.

Är du intresserad av att hyra eller de publika delarna av Kvibille församlingshem kontakta pastorsexpeditionen på 035-19 24 00.

Syftet med vår uthyrning är främst att ge möjlighet till samlingar för Svenska kyrkans medlemmar i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning.