Foto: Dag Gustavsson

Getinge församlingshem

CA 90 PERSONER Getinge församlingshem ligger bredvid kyrkan i Getinge. Byggnaden var en gång i tiden Getinges gamla folkskola som byggts om genom åren för att passa vår verksamhet. 1982 byggdes huset även till med samlingssal och kök.

Förutom kontor och gemensamma personalytor, så bedrivs både barn- och ungdomsverksamhet, konfirmationsundervisning, dagledigaktiviteter, föreläsningar och körverksamhet i våra lokaler, både dagtid och kvällstid.

Lokalen som finns för uthyrning består av en större samlingssal där vi kan duka för ca 90 personer. Tillgång till serveringsyta och tillredningskök finns också. Likaså tillgänglighetsanpassade toaletter. Lokalen lämpar sig mycket bra för både servering och föreläsning. Tillgång till projektor och ljudsystem finns. Det är också i dessa lokaler som vi själva bedriver dagledigverksamhet, lunchservering och serverar vid minnesstunder.

Tips på när du kan använda våra lokaler:

· Dopkalas (kostnadsfritt)

· Mottagning efter konfirmation (kostnadsfritt)

· Minnesstund efter begravning med servering (120 kr/kuvert exkl. mat/fika)

· Föreningsårsmöten (950 kr/tillfälle)

Tillgång till kök, porslin, bord, stolar, ljud och projektor ingår alltid när du hyr våra lokaler.

Är du intresserad av att hyra, kontakta pastorsexpeditionen på 035-19 24 00.

Syftet med vår uthyrning är främst att ge möjlighet till samlingar för Svenska kyrkans medlemmar i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning.