Fryksände

I Fryksände finns församlingskyrka, församlingshem och ett kapell.

Bokning av lämplig lokal görs via tel. 0560 - 272 00.

FÖRSAMLINGSHEMMET
Församlingshemmet ligger några hundra meter söder om kyrkan. Här finns möjlighet att hyra olika stora lokaler för minnesstund, dopkaffe o.likn.
Tillgång till kök med porslin, bestick och glas.
I Sirisalen, som rymmer ca 100 pers, finns piano.
Altahrsalen
Musiksalen
Allaktivitetsrummet på nedre plan (med ingång utifrån)
AV-utrustning, WB-tavlor

KYRKAN
Plats för ca 600 sittande. Eftersom vi har ett centralt placerat altare med stolar grupperade runt om, kan även mindre gudstjänster förrättas med närhet mellan präst och deltagare.
Instrument: läktarorgel, kororgel samt flygel och cembalo.

SIRIS KAPELL
Siris kapell rymmer ca 100 pers. Här förrättas många begravningar, men lokalen är också lämplig för både dop och vigsel. Våra veckomässor firas här.
Instrument: Läktarorgel och piano.