Diakoni - socialt arbete

Diakonerna är med i syföreningar, väntjänstgrupp, ”leva-vidare”-grupp, leder andakter på äldreboenden, gör hembesök, har enskilda samtal och medverkar i gudstjänster.

Diakoni handlar om omsorg och att möta människor i olika livssituationer. Det kan vara ensamhet, sorg, oro för sig själv eller andra, något som man gått och funderat över länge eller något som plötsligt vänder upp och ner på hela tillvaron.

Stora eller små problem – ibland behöver vi någon att prata med.

Välkommen att boka tid för ett samtal.

Samtalen är kostnadsfria och diakoner har tystnadsplikt. Vi för heller inga journaler.

Diakon Karin Lövestam-Öberg (sjukhuskyrkan) Tel. 0560-474 08 eller mobil 070-6713961 karin.lovestam-oberg@svenskakyrkan.se

Diakon Eva Bonander Tel. 0560-272 09  eva.bonander@svenskakyrkan.se