Kärda barn- och ungdomsverksamhet

Välkomna till Kärda församlingshem!

Knattecafé Busfröna
För barn i vuxens sällskap.
Tisdagar kl. 10-11.30. Drop in från kl. 9.30.

På Knattecafé fikar vi 10:-/vuxen, barnen gratis. Vi leker, ritar, har sångstund och ibland pysslar vi. Gillar du att fika och ditt barn att leka, då är knattecafé ”Busfröna” något för er.

Miniorer
Från 4 år till åk 2.
Torsdagar kl. 15.00-16.30

Vi leker, spelar pingis & airhockey, sjunger och busar tillsammans. Vi är ute i naturen och skapar av naturmaterial. Musik och lek är viktiga inslag i miniorgruppen. De som gillar pyssel får tillgång till det. Är på läger en gång varje år.

Kärda barn
Bild: Tina

Juniorer
Från årskurs 3 till årskurs 6.
Tisdagar kl. 15.00-16.30

På juniorerna lagar vi mat, fikar och stökar i köket tillsammans. Därefter mysiga och roliga samtal runt borden. Vi spelar även airhockey & bandy & fotbollsspel. Ibland har vi skapande aktivitet inomhus & utomhus. Är på läger en gång varje år.

Kyrkans ungdom (KU)
Årskurs 7 och uppåt.
KU-café tisdagar kl. 17.00-19.30

Vi lagar mat, spelar airhockey, pingis, fotbollspel, samtalar och fikar varje gång  tillsammans, bowlar. Vi har övernattningar och div. kvällsaktiviteter. På KU – café prioriteras mysiga och roliga samtal runt borden.

Ledare: Tina Svensson

Tina Svensson