Kärda barn- och ungdomsverksamhet

Välkomna till Kärda församlingshem!

OBS! KÄRDA BARN- OCH UNGDOMSVERKSAMHET ÄR INSTÄLLD I FÖRSTA HAND TILL DEN 24 NOVEMBER P G A CORONA!

Knattecafé Busfröna
För barn i vuxens sällskap. Torsdagar kl. 10-11.30. Drop in från kl. 9.30.
På Knattecafé fikar vi för 20:-/vuxen, barnen gratis. Vi leker, ritar, pysslar och har alltid en sångstund. Gillar du att fika och ditt barn att leka - då är knattecafé något för er.

Miniorklubben
OBS! Ny ålder och dag!
Från fyllda 4 år till årskurs 2. Onsdagar kl. 15.00-16.30
Vi leker, spelar pingis & airhockey, sjunger och busar tillsammans. Vi är ute i naturen och skapar av naturmaterial. Musik och lek är viktiga inslag i miniorgruppen. De som gillar pyssel får tillgång till det. De barn som går på Solstrålens förskola kan vi hämta kl. 14.30 på förskolan och ni hämtar ert barn i församlingshemmet när gruppen är slut. Meddela mig och förskolan om ni önskar detta.

Juniorer
Från årskurs 3 till årskurs 6. Tisdagar kl. 15.00-16.30
På juniorerna lagar vi mat, fikar och stökar i köket tillsammans. Därefter mysiga och roliga samtal runt borden. Vi spelar även airhockey, bandy och fotbollsspel. Ibland har vi skapande aktivitet inom- och utomhus.

Kyrkans ungdom (KU)
Årskurs 7 och uppåt. Tisdagar kl. 17.00-19.30
Vi lagar mat, spelar spel, samtalar och fikar varje gång  tillsammans. På KU prioriteras mysiga och roliga samtal runt borden.

Ledare: Tina Davidsson

Tina Davidsson