Kärda barn- och ungdomsverksamhet

Välkommen till Kärda församlingshem!

Knattecafé 
För barn i vuxens sällskap. Torsdagar kl. 10-11.30. Drop in från kl. 9.30.        
Knattecafé är en öppen verksamhet, en mötesplats för barn upp till förskoleåldern tillsammans med förälder som till exempel är föräldraledig, dagledig eller arbetslös. Vi leker, ritar, pysslar och har alltid en sångstund. Efter sångstunden fikar vi tillsammans. Gillar ni att fika och leka - då är knattecafé något för er. 

After school - miniorer 
F-klass till årskurs 3. Onsdagar kl. 14.00-16.30.
Här leker vi tillsammans, pysslar, spelar spel och ibland bakar vi. Vi är ute i naturen och skapar av naturmaterial. Tillsammanslek är viktiga inslag i miniorgruppen. De som gillar pyssel får tillgång till det. Barnen kommer direkt från skolan och vi börjar med att äta mellanmål tillsammans. 

Juniorer 
Årskurs 4 till årskurs 6. Tisdagar kl. 15.30-17.15.
Vi spelar spel, har ”stök i kök”, då lagar vi mat eller bakar tillsammans och därefter fikar vi och har roliga samtal runt borden. Ibland har vi skapande aktivitet inom- och utomhus, övernattning och läger. För de barn som kommer med buss från Forsheda (åk 6) finns macka att äta när ni kommer från skolan. 

KU/Kyrkans ungdom 
Årskurs 7 till årskurs 9. Tisdagar kl. 17.30-19.30
Här lagar vi mat, spelar spel, samtalar och fikar varje gång. På KU prioriteras mysiga och roliga samtal runt borden, allt om livets stora och små saker. Ibland har vi övernattning. Häng med, du också!

Ledare: Tina Davidsson