Kärda barn- och ungdomsverksamhet

Välkommen till Kärda församlingshem!

Knattecafé 
Torsdagar kl. 9.30-11.30. För barn i vuxens sällskap. Drop in från kl. 9.30.        
Knattecafé är en öppen verksamhet, en mötesplats för barn upp till förskoleåldern tillsammans med förälder som till exempel är föräldraledig, dagledig eller arbetslös. Vi leker, ritar, pysslar och har alltid en sångstund. Efter sångstunden fikar vi tillsammans. Gillar ni att fika och leka - då är knattecafé något för er. 

After school - miniorer 
Onsdagar kl. 14-16.30. För dig som går i F-klass till årskurs 3. Vi pysslar, spelar spel och bakar. Vi möter barnen vid skolan och går tillsammans till församlingshemmet kl 14. Meddela oss och fritids personal om ni önskar detta. Vi börjar med att äta mellanmål tillsammans. 

Juniorer 
Tisdagar kl. 15.30-17.15. För dig som går i årskurs 4 till 6. Vi fikar och har roliga samtal runt borden. Vi har också läger. För de barn som kommer med buss från Forsheda (åk 6) finns macka att äta när ni kommer från skolan. 

KU/Kyrkans ungdom 
Tisdagar kl. 17.30-19.30. För dig som går i årskurs 7 till 9. Här lagar vi mat eller fikar varje gång, pratar och har skoj runt bordet. Ibland har vi övernattning. Häng med, du också!

Ledare: Tina Davidsson