Körer

Körsång är hälsofrämjande och ger livsglädje - man blir lycklig av att sjunga. Kom med och sjung med oss!

Välkommen till Våra körer!

Kören Harmonica
Kören Harmonica träffas på torsdagar kl. 19-21 i Forsheda församlingshem. Vi är ett 30-tal sångare, kvinnor och män, i åldern 16 till 75 år,  som sjunger en blandad repertoar av sånger från olika stilar och genrer. Kören sjunger upp på olika högtider och gudstjänster runt om i församlingen.
Körledare är Sofia Bertilsson.

Dannäs kyrkokör
Kyrkokören i Dannäs träffas på måndagar kl. 19-21 i Dannäs församlingshem. Kören består av ett 15-tal sångare, både kvinnor och män. Vi sjunger en blandad klassisk kyrkokörsrepertoar och anordnar ibland även caféer och musikgudstjänster, så kallade "Hela kyrkan sjunger".
Körledare är Birgit Andersson.

Manskören
Några gånger per år samlas manskören för att öva och sjunga upp i någon av våra kyrkor. Kören består av herrar ur våra två körer och andra intresserade. Vi sjunger en blandad kompott av sånger och oftast tvåstämmigt.
Körledare är Sofia Bertilsson.

Välkommen till vilken av våra körer du önskar, oavsett var i församlingen (eller utanför) du bor!

Har du frågor så kontakta oss gärna!

Sofia Bertilsson

Birgit Andersson