Våra verksamheter

Här kan du läsa mer om våra olika verksamheter; barn- och ungdomsverksamhet, diakoni, körer, syföreningar och soppluncher.

Barn- och ungdomsverksamhet

I vår församling finns platser för barn och ungdomar i olika åldrar att mötas. Här finns skratten, samtalen, de som lyssnar och förstår. Här finns tankar och liv som ger värden, bygger upp och skapar framtidshopp. Här vänjer man sig vid kyrka och tro.

Nu startar vi barnkör!

Nu startar vi en barnkör, öppen för alla oavsett var i församlingen du bor. Terminsstart 6 oktober! Läs mer här.

Vuxenkör

Körsång är bra för både kropp och själ - och dessutom väldigt roligt. Välkommen att sjunga med oss!

Diakoni

Diakoni är kyrkans sociala arbete med omsorg om medmänniskan och skapelsen i fokus. Det handlar om att genom delaktighet och att med respekt möta människor i deras olika livssituationer.

Syföreningar

Här får man tid för en stunds umgänge över en kopp kaffe och ett handarbete.

Sopplunch

Välkommen till sopplunch i Forsheda församlingshem.