Other languages with Google Translate

Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 STENHAMRA Postadress: Box 7, 17903 STENHAMRA Telefon:+46(8)56420920 E-post till Färingsö församling

Svenska Kyrkans Unga

Färingsö Församling

Kom med och se!
Färingsö församlings ungdomsverksamhet är en del av Svenska Kyrkans Unga och här kan alla vara medlemmar. SKUFF (Svenska Kyrkans Unga Färingsö Församling) är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar. Varje år hålls ett årsmöte som leds av den vala styrelsen.

Vill du vara med och stötta SKUFF så blir du det genom länken nedan.
Glöm inte att välja Färingsö som lokalavdelning.

Det kostar inget att bli medlem.

Riktlinjer från Svenska Kyrkans Unga:

Idén lyder ”Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro”.

Syftet lyder: ”Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.”

Har du några frågor? Då kan du kontakta Daniel Lindstam som är registeransvarig.

Daniel Lindstam

Konfirmander, Miniorer, Församlingsassistent, Barn och unga, Juniorer