Other languages with Google Translate

Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 STENHAMRA Postadress: Box 7, 17903 STENHAMRA Telefon:+46(8)56420920 E-post till Färingsö församling

Ungdomsledarutbildning

En treårig utbildning

Ledarutbildning
Efter att du har konfirmerat dig hos oss så får du en inbjudan till att gå en ledarutbildning i ungdomsverksamhetens regi.
Ledarutbildningen är en treårig utbildning som innehåller bland annat gruppdynamik, samtalsteknik, retorik, etik och moral, jag, ledarroller, lekens ABC, krishantering på läger och mycket annat.
Utbildningen ger dig en bra grund att stå på inför framtiden.

Många utav de som har gått utbildningen har haft lättare att få sommarjobb eller arbete när de visat upp att de gått en ledarutbildning i Svenska kyrkans regi.

Höstens datum 2019 är:

Helgläger med övernattning 13-15 september
Lördag 9 november

Vårens helger 2020 är:

8 februari (HLR och friskvård)
14 mars
18-19 april (övernattning Stenhamra)

Hur blir jag ledare?
Anmälan till årets ledarutbildning öppnar den 6 juli 2019 och stänger den 1 spetember. Man anmäler sig genom att fylla i formuläret här nedan som publiceras den 6 juli 2019 kl 13:00.

Annika Becker

Barn och ungdom, Ungdom, Konfirmander, Församlingsassistent