Other languages with Google Translate

Kjoltygen - för kvinnor av kvinnor

En grupp för kvinnor av kvinnor. Välkommen till Färentuna församlingshem varannan måndag (jämna veckor) kl. 18.00.

Kom alla kjoltyg!
Kjoltygen är en grupp för kvinnor av kvinnor. En stund för oss själva utan barn &
män. Kom hit för att pyssla, prata eller bara ta en fikaträffa vänner & nya bekanta.
Vissa kvällar anordnar vi speciella teman. Detta är träffen utan måsten, helt enkelt
livskvalité.

Vi träffas var annan måndag (jämna veckor) kl. 18.00 i Färentuna församlingshem.