Boka dop

Om du vill boka dop kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla vår församlingsexpedition.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP DIREKT HÄR PÅ WEBBEN
Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Syns det inga tider i kalendern så beror det på att doptiderna redan är bokade. Det går att boka tid för dop senast 10 dagar innan doptillfället.

Självklart går det även att ha dop i gudstjänst på söndagarna, ta då kontakt med församlingsexpeditionen så hjälper de till att boka!

Om du önskar att någon mer ska döpas samma tid så fyller ni i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”. Där kan du även ange önskemål om lokal för dopkalas.
När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse. Den präst som ska ha dopet kommer att ta kontakt för att bestämma tid och plats för ett dopsamtal. Det finns möjlighet att låna dopklänning.  

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Församlingsexpedition: Besöksadress: Storgatan 11B, 521 43 Falköping. Telefon: 0515-77 63 00. E-post: falkopings.pastorat@svenskakyrkan.se. Öppettider: mån, ons och fre kl 10.00-12.00 och 13.00-16.00. Tor 10-12 och 13-18. Tis 13.00-16.00.